Utòpica història …

Els U-tòpics varen començar a funcionar a mitjans dels anys 80 i la formació que va gravar els dos primers LP, va quedar definida el 1989. Al gravar el segon disc hi va haver un canvi de baixista, entrant l’Albert Puig en comptes d’un dels fundadors del grup: l’Antoni Llena.

La discogràfica que va publicar els dos primers discs dels U-Tòpics va ser DISCMEDI. El primer LP que va sortir a la llum l’any 1990, va ser “U-tòpics” i el segon LP, “El cop que vingui” , va arribar 2 anys més tard.

L’any 1993, els U-tòpics van acabar el seu primer tram de recorregut, reapareixent a l’octubre del 2011 al  rrrrec festival d’Igualada.

Des del moment del seu retrobament al setembre del 2011, s’han mantingut en actiu i ara, al gener del 2014, estan a punt de publicar “Els U-TÒPICS van a Obreda” musicant dotze poemes del llibre de poemes “Obreda”, escrit per Perejaume.

Els nostres 2 discs:

U-tòpics [escolta’l]

El cop que vingui

2 comments

  1. Joan

    Gran mítica banda de finals dels ´80. Estic molt emocionat! Quins records d´aquells dies per Igualada… Pels seus bars i locals, sempre plens de gent… El Pastís, el Moscatell, Cal Blé, el Hot Blues, i tots els altres de qui no recordo els noms, però que sempre tindré presents a la meva ment, la seva gent i les seves nits… Emocionant el primer disc, si! Quins fabulosos records…!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s